Jeugdtrainingen weer van start per 30 april 29-04-2020

 

Beste jeugdleden / ouders van jeugdleden !

We gaan weer beginnen!!.

Na een abrupt einde van de zaalcompetitie en een gedwongen korfbalpauze van ca. zes weken, gaan we weer beginnen met de trainingen.

Het zal er allemaal iets anders aan toegaan dan dat we voorheen gewend waren. Zo blijven de kleedkamers en het clubhuis dicht, en mogen ouders en verzorgers de trainingen niet bijwonen. Ook de jonge korfballers moeten zich aan allerlei regeltjes gaan houden. In het begin zal dit wel even wennen zijn, en wij hopen dat tegen de tijd dat we er aan gewend zijn, we de regels weer kunnen laten vieren.

We hebben de afgelopen week veel tijd besteed aan het hervatten van de trainingen. Zo hebben we als bestuur voorzieningen getroffen op onze accommodatie, een eenrichtingsroute uitgezet en bezig geweest met een voorziening om de handen te kunnen wassen. Zodra de jonge korfballers op het veld komen zullen we ze eerst uitleggen hoe het allemaal werkt en leggen we ze uit wat wel en wat niet mag. Ouders ontvangen nog een brief waarin de belangrijkste punten zijn samengevat en welke regels er de komende tijd gaat gelden.

In dit bericht plaatsen we ook een aantal links naar diverse volledige protocollen.

We vertrouwen op ieders medewerking.

 

https://www.knkv.nl/nieuws/protocols-%E2%80%98verantwoord-sporten-kinderen-en-jeugd

https://www.borne.nl/sites/default/files/definitief_twents_protocol_verantwoord_sporten_van_29_april_tot_20mei_2020_003_versie_borne.docx

 

Geschreven door: Albert Schopman