Clubblad – week 16 – 17 April 2018 17-04-2019

Hallo allemaal,

Het zaalseizoen is afgelopen en het veldseizoen gaat weer beginnen. En dit betekend: lekker drankjes doen op ons terras en genieten van de korfbalwedstrijden. Er is ook een keerzijde namelijk het weer dat ook wel eens tegenzit. Gelukkig kunnen we nu al genieten van het mooie weer en duimen we voor mooi weer tijdens de wedstrijden. Het begin van het veldseizoen betekend ook een nieuw clubblad met alle info voor dit komende seizoen en natuurlijk alle verslagen van afgelopen zaalseizoen. Iedereen heeft weer erg zijn best gedaan en dat is terug te zien. Hopelijk genieten jullie van dit dikke clubblad en zien we jullie op het veld verschijnen!

Heel veel leesplezier!

liefs,

Jut en Jul

clubblad 2019- nummer 2 15-4-2019

Geschreven door: Jiska en Jolien van de Redactie