Het dak gaat ‘r af 08-09-2017

Er zijn in de afgelopen jaren heel wat feestjes gevierd in ons clubhuis, en vaak ging “het dak ‘r af”, figuurlijk dan. Maar helaas voor de feestliefhebbers, het dak gaat er nu letterlijk af.
In het weekend van 16-17 september staat de renovatie van het dak van ons clubhuis gepland. De oude dakpannen moeten hoognodig vervangen worden. Daarna wordt het dak voorzien van lichtmetalen platen met een dakpanmotief. Voor het leggen van de platen hebben we enkele vaklieden met een Groen Zwart hart kunnen strikken. Voor het verwijderen van de oude dakpannen kunnen we nog enkele vrijwilligers gebruiken, en zoals zo vaak geldt, geldt nu ook: vele handen maken licht werk.

We roepen iedereen op om te helpen met het verwijderen van de dakpannen. Mensen zonder hoogtevrees voor op het dak, mensen met of zonder hoogtevrees om de pannen naar de containers te brengen en in de containers te stapelen. Kortom sterke mannen en vrouwen, jongens en meisjes die graag een steentje willen bijdragen, of beter gezegd een dakpannetje.
De containers worden donderdag 14 september geplaatst en afhankelijk van de weersverwachtingen willen we dan ook al beginnen met het verwijderen van de pannen.

De coordinatie is in handen van Remko Wigger, dus heb je tijd en wil je graag helpen om dit klusje te klaren geef je dan zo snel mogelijk op bij Remko: 06 46 074 383. Als we weten hoeveel mensen er komen helpen kunnen we ook een planning maken. Uiteraard zorgen we ervoor dat de harde werkers voorzien worden van een hapje en een drankje tijdens de werkzaamheden. En als alles klaar is kan het dak er weer als vanouds af.

Begin volgende week worden de details bekend we houden jullie op de hoogte.

Geschreven door: Albert Schopman