Vrijwilligers gezocht voor Profronde van Almelo ! 02-08-2017

Vrijwilligers voor de Profronde van Almelo gezocht !!

Vandaag ontvingen we van Carnavalsvereniging de Toet’nbloazers de vraag of we een oproep wilden doen voor het werven van vrijwilligers voor de Profronde van Almelo.

Groen Zwart heeft hier al vaker een steentje aan bijgedragen en nu vragen ze ons weer of we nog een tiental fanatieke “verkeersregelaars” kunnen “regelen”. De Profronde vindt plaats op 25 augustus, en ze zijn met name op zoek naar mensen voor de avond (17:00 uur – 22:30 uur)

Wat wordt er van je verwacht ? Nou heel simpel, jij bepaald wie er mag oversteken op het parcours. Zijn er geen renners in aantocht dan geef je de weg vrij, en zodra er koplopers of een peloton wielrenners nadert sluit je de boel weer af. Niet echt moeilijk maar wel een serieuze en verantwoordelijke taak !!

Wat krijg je er voor terug ? Een leuke avond, waar je op de 1e rang staat bij een wielerevenement van formaat, dichterbij kan echt niet. En niet onbelangrijk: je verdiend er ook nog een leuk zakcentje mee voor jouw vereniging Groen Zwart. Neem je buurman en buurvrouw ook mee, hoe meer zielen hoe meer vreugde (en centen voor de club).
Volgens mij wordt er voor de inwendige mens goed gezorgd.

Wil je een steentje bijdragen aan een mooi wielerevenment en ons mooie clubje steunen ? geef je dan nu op bij Albert Schopman ( a.schopman@home.nl)

Zodra er meer bekend is zullen we dat met de vrijwilligers die zich aangemeld hebben delen.

Geschreven door: Albert Schopman