Nederlaagtoernooi 26 oktober 25-10-2002

Op 26 oktober 2002 tussen 16.00 uur en 21.00 uur worden in de sporthallen van sportcomplex ‘t Wooldrik korfbalwedstrijden gespeeld in het kader van een Nederlaagtoernooi georganiseerd door Groen Zwart ARA.

Andere deelnemende verenigingen zijn: Zwart Wit uit Delden en Amicitia uit Vriezenveen, uitkomend in de eerste klasse, DOSWK uit Enschede uitkomend in de hoofdklasse en een Twents team geformeerd uit spelers en speelsters van Rigtersbleek, NKC en TOP.

GZ ARA speelt wedstrijden van een half uur tegen deze 4 ploegen.Tussentijds spelen Zwart Wit tegen Amicitia een oefenwedstrijd en DOSWK tegen het Twentse team als laatste een oefenwedstrijd. Als je wilt kijken naar korfbal op niveau mag je hier niet ontbreken. Na afloop is de prijsuitreiking, het team dat GZ ARA met het grootste doelsaldo verslaat is de winnaar.

Geschreven door: Huib